Skip to content

Kalaliike Asp Oy

Kalaliike Asp Oy on vuonna 1965 perustettu Salossa toimiva perheyritys. Toimialaamme kuuluu kalanjalostus sekä kalan vähittäis- ja tukkumyynti. Toiminta-alueemme ulottuu Salon seudun lisäksi Forssaan, Karkkilaan, Nummelaan, Lohjalle, Somerolle, Urjalaan ja Kemiöön. Kalaliikkeellä on tällä hetkellä 9 työntekijää, ja kesäkaudella työntekijöitä on muutamia lisää kesätöissä.

Toimitiloihimme kuuluvat elintarvikevalvontaviranomaisen hyväksymät kalanjalostustilat, pakkaustilat sekä savustamo. Meiltä saat itse jalostamamme kalatuotteet, jotka on tuotettu lähellä asiakasta, nykyaikaisten vaatimuksien mukaan, perinteitä vaalien.

Tuotanto- ja toimitilat löydät läheltä Salon keskustaa Torpankadulta. Torien aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät Myyntipisteet-sivulta. Toreilla asioinnin lisäksi voit tilata etukäteen kalasi joko torimyyjiltämme tai soittamalla yhteyshenkilöillemme.

Tervetuloa kalakaupoille!

Jo vuodesta 1965

Kalaliike Asp Oy on vuodesta 1965 asti toiminut Salolainen perheyritys, joka on ollut saman suvun omistuksessa jo puoli vuosisataa. Firman perustivat aikanaan Heikki ja Anja Asp, mutta nykyisin toimintaa pyörittävät heidän kolme poikaansa Harri, Pertti ja Petri Asp. Kalaliikkeen toiminta alkoi aikanaan marjojen torikaupalla ja laajeni pian paikallisilta kalastajilta ostetun kalan myyntiin.

Kalojen jalostustoiminta alkoi vuonna 1969, kun yritys hankki toimitiloihinsa savustusuunin ja alkoi myös itse savustaa kalaa. Ympärivuotiseksi liikkeemme toiminta muuttui vuonna 1970. Vuonna 1978 liikkeen nimi muutettiin Kalaliike Asp Ky:ksi, jolloin tapahtui myös sukupolvenvaihdos perustajien pojille. Yritysmuoto oli Ky aina vuoteen 2001 asti, jolloin yritysmuoto vaihdettiin Oy:ksi.