Skip to content

Laadukasta kalaa helposti ja nopeasti

Vähittäismyynnin lisäksi tukkumyynti on liikkeellemme tullut entistä tärkeämmäksi osa-alueeksi. Haluamme olla tukkuasiakkaillemme helposti ja nopeasti tavoiteltavissa ja toimittaa laadukkaita tuotteita lyhyelläkin varoitusajalla. Tukkumyyntimme on keskittynyt tällä hetkellä pääasiallisesti Salon seudun alueelle sekä paikkakunnille, joissa on vähittäismyyntipisteitämme. Tämä mahdollistaa kalatilausten toimitukset pääosin asiakkaille suoraan. Mikäli toimipaikkasi on muualla, kuin Salossa tai vähittäismyyntipisteidemme läheisyydessä, ota meihin yhteyttä ja sovitaan toimituksista erikseen.

Tuotteet

Kotimaiset kalat sekä tuontikalat pakasteena ja tuoreena

Tuore- ja pakastekalojen lisäksi lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy omassa savustamossamme valmistetut savukalatuotteet, kuten savulohifile ja omalla reseptillämme valmistetut savukalapihvit.

Meiltä on mahdollista tilata kalaa myös, kun halutaan panostaa lähiruokaan. Tällöin katsomme, että tilattu kala on pyydetty Suomen vesiltä. Päivän kalatilanteen mukaan meiltä on mahdollista tilata lähiruokalistalle esimerkiksi Suomalaista siikaa, kuhaa ja lohta:

  • viljeltynä tai vapaana kasvanutta
  • kokonaisena tai fileenä
  • tuoreena tai pakastettuna.

Tuontikaloissa meillä on tuotevalikoimassamme tilattavissa eri kaloja valmiina annospaloina, esimerkiksi kampelafile, pangasiusfile, sei ja turska. Lisätietoja tuotevalikoimastamme löytyy tuotteet -sivulta.

Toripaikkakuntien sekä Salon taajama-alueella toimitamme tukkuasiakkaillemme tilaukset ilman erillisiä toimitusmaksuja.

Savukalat_4
Lohifilee

Etsitkö laadukasta kalatoimittajaa?

Mikäli Suomalainen lähiruoka on tärkeää tai ruokalistallenne sopii paremmin tuotteet tuontikalapuolelta, ota yhteyttä meihin ja sovitaan kalatoimituksista. Tukkumyyntiimme voit ottaa yhteyttä joko lähettämällä viestiä sivuiltamme tai ottamalla yhteyttä puhelimitse/sähköpostilla.

Harri Asp

Mari Lindholm