Kalaa arkeen ja juhlaan
Kotimaiset kalat sekä tuontikalat pakasteena ja tuoreena
Tuorekalat
Merilohi (kasvatettu, Norja) ja
Kirjolohi Superior (kasvatettu, Suomi)
- fileet
- suikale, massa, perhospala
Siika (kasvatettu, Suomi) ja (Saaristomeri, Suomi)
- kokonainen, file, suomustettu
Nieriä (kasvatettu, Suomi/Ruotsi/Norja)
- kokonainen, file
Kuha, ahven, hauki, lahna, made, kampela (Saaristomeri, Suomi)
- saatavuus sesonkiaikojen mukaan
Silakka ja Silakkafile (Saaristomeri, Suomi)
Muikku (Säkylä, Päijänne, Posio)
- saatavuus sesonkiaikojen mukaan
Lipeäkala
- saatavuus sesonkiajan mukaan


Savukalat
Valmistamme suurimman osan savukaloista omassa savustamossamme Salossa.
Merilohi (kasvatettu Norja)
- savustus: kokonainen, file C (ruodoton), filepala
Kirjolohi Superior (kasvatettu, Suomi)
- savustus: kokonainen, tuplafile (ruodoton)
Siika (kasvatettu)
- savustus: kokonainen, tuplafile
Nieriä (kasvatettu)
- savustus: kokonainen, tuplafile
Savusilakka (Saaristomeri, Suomi)
Savumuikku
Savumakrilli
- savustus: kokonainen, file, pippuri


Suolakalat
Graavituotteet
- lohifile, siivutettu
- siikafile, siivutettu
Kylmäsavutuotteet
- lohifile, lohifile siivutettu
- siikafile
Sillituotteet
- silli kokonainen Islanti
- sillifile; matjes
- sillifilepalat; matjes, mustaherukka (tilauksesta lasimestari, sinappi ym.)
Silakkatuotteet
- suolasilakka
- purkit; suutarinlohi, valkosipuli, sinappi, herkkusilakka, katajanmarja, purjo-piparjuuri, maustekala
Mädit
- siian mäti
- kirjolohen mäti
- muikun mäti


Jäädytetyt kalatuotteet
- siikafile nahaton, siikafile suomustettu
- kuhafile nahaton, kuhafile suomustettu
- nieriäfile

Tuontikalat
- meribassi
- hummeri
- kampasimpukanliha
- osteri
- pangasusfile
- piikkikampela
- punakampela
- seitifile
- sinisimpukka
- tonnikala
- turskafile
- ym.
